user_mobilelogo

Nieuwsflits

The slider has no content to display.

 

Sportcentrum Mariënborgh geeft plaats aan sport en ontspanning in een rustige, groene omgeving.
Met 3 verlichte graveltennisterreinen, een ruime polyvalente sporthal en een natuurrijke omgeving biedt het sportcentrum clubs, verenigingen en privépersonen een ruim aanbod aan sportaccommodatie.
Sinds 1 september 2016 wordt in het sportcentrum de uitbating van de cafetaria en feestzaal verzorgd door Sportaria cvba. In de ruime cafetaria zal iedereen kunnen genieten van een aanbod aan drank en kleine snacks. Bij mooi weer kan er genoten worden op een zonnig en groot terras met uitzicht op de sportvelden en de natuur.
De feestzaal kan afgehuurd worden voor bedrijfsfeesten, familiefeesten of ander evenementen, met mogelijkheid tot catering.

 

CORONA-maatregelen

UPDATE: Gezien de opgelegde maatregelen mbt de heropening van de horeca, heeft Sportaria besloten om de deuren van de cafetaria voorlopig nog gesloten te houden. De heropening is gepland voor 24 augustus of vroeger indien een versoepeling van de maatregelen een goede, aangename werking en beleving toelaat.


De tennisvelden zijn enkel beschikbaar voor leden van TC Mariënborgh en kunnen niet gehuuurd worden door niet-leden. Meer informatie ivm lidgelden voor TC Mariënborgh is terug te vinden op de website van de club.

De voetbalvelden worden beheerd door voetbalclub OLVAC en zijn enkel te betreden door leden.